|
Post by bimbambols on Jul 22, 2015 8:20:33 GMT
Tviterī pašai LFF reiz vaicāju, vai LFF rīcībā vispār ir statistika par Latvijas Nacionālās izlases visu laiku spēlētājiem- visi vārdi, spēles, vārti, dzimšanas dati utt. Atbildi nesaņēmu. Man ir aizdomas, ka viņiem nemaz nav šāda datu bāze. Varbūt kļūdos. Un es nemaz nerunāju par pirmskara laikiem, bet kaut vai par laiku kopš 1992.gada. Šķiet, tas būtu diezgan bēdīgi- pazaudēt un neapzināt šādu informāciju, nenododot to nākotnei. Kādus avotus jūs izmantojat šādu datu ieguvei? Pagaidām labākais un pārskatāmākais, ko man izdevies atrast ir: eu-football.info/ . Taču cik droši uz to var paļauties? LFF mājas lapā gan arhīvā šobrīd visas spēles kopš 1992.gada var redzēt, taču LFF avotos kārtīgu apkopojošu info nekad neesmu redzējis. Varbūt nezinu, kur skatīties. Kāda ir jūsu pieredze?
|
|
|
Post by Andris on Jul 27, 2015 7:22:39 GMT
Man gan šķiet, ka es kaut ko esmu redzējis vecajā LFF lapā, tomēr nevaru apgalvot. Pieļauju, ka federācijai šāda statistika ir vai nu pašai, vai arī tai ir piekļuve UEFA cipariem. Trešā versija - informācija ir kādam no nedaudzajiem LV futbola statistiķiem.
|
|